Gebakjes van Mekking Veenendaal

Gebakjes van Mekking Veenendaal

Gebakjes van Mekking Veenendaal
Vandaag zijn we weer eens op de markt geweest in Veenendaal. Even nootjes halen bij de Noototheek. De nootjes waren net vers gebakken en nog lekker warm. Na de Noototheek zijn we doorgelopen naar banketbakkerij Mekking, die staat dan weer niet op de markt maar heeft een gewone winkel. Daar was het niet zo druk als op de markt. We namen onze kans waar en hebben lekker een gebakje gehaald voor bij de koffie en thee.

We kozen niet voor het oranje gebak waarmee de vitrine volstond, maar voor wat specialere gebakjes: de Snickers en de truffel krokant. Zoals altijd hebben we beide weer gedeeld, je wilt gewoon alles proeven. Net als anders was het natuurlijk nu ook weer superlekker en verrassend.

Banketbakkerij Mekking
Kerkewijk 25
3901 EB Veenendaal

0
(33 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top