Entrecote en Gevulde Paprika met Mozzarella en Jalapenopepers

BBQ

Entrecote en Gevulde Paprika met Mozzarella en Jalapenopepers

Entrecote en Gevulde Paprika met Mozzarella en Jalapenopepers
Beide recepten kwam ik tegen in een oud barbecue kookboek van Albert Heijn. Het lintje was ooit al bij de gevulde puntpaprika’s gelegd. Het hoort misschien niet bij elkaar, maar het past eigenlijk prima bij elkaar. De sinaasappelsap proef je lichtjes bij de entrecotes en bij de gevulde puntpaprika’s proef je de karamelisatie door het roosteren van de puntpaprika’s. Lekker!

Ingredi├źnten: 2 entrecotes, sinaasappelsap, 2 teentjes knoflook, 2 zoete puntpaprika’s, 2 bollen mozzarella, jalapenopepers, Italiaanse kruiden,

Aantal personen: 2

Marineer 2 entrecotes in een beetje sinaasappelsap en 2 fijngehakte teentjes knoflook. Laat het een paar uur marineren.

Snijd 2 zoete muntpaprika’s over de lengte door midden. Haal de zaadlijsten uit de puntpaprika. Vul de puntpaprika’s met stukjes mozzarella. Verdeel er fijngehakte jalapenopeper over. Bestrooi met Italiaanse kruiden en zout.

Verwarm de barbecue naar 180 graden. Leg eerst de gevulde zoete puntpaprika’s op de barbecue. Deze moeten ongeveer 20 minuten op de barbecue. De entrecotes hoeven minder lang, deze hebben we ongeveer 10 minuten op de barbecue gehad. Eet smakelijk!

0
(15 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top