Panini’s en meer lekkers van Piretti Veenendaal

Panini’s en meer lekkers van Piretti Veenendaal

Panini's en meer lekkers van Piretti Veenendaal Panini Vitello
Gisteren ontdekte ik via Twitter een nieuw afhaalzaakje: Piretti. Sind een half jaar is dit zaakje geopend en nadat ik had geklikt op de site had ik zoiets van hier moet ik eens wat halen. Vandaag waren we allebei vrij, dus gelijk panini’s en meer lekkers gehaald bij Piretti.

Ik had gekozen voor een broodje ‘Vitello’ een panini met kalfsvlees, tonijnsaus, kappertjes en rucola.

Panini's en meer lekkers van Piretti Veenendaal panini Bresoala
Michel koos de panini ‘Bresaola’ een panini belegd met bresaola (gezouten en gedroogd rundvlees), citroenolie, Grana Padano, pijnboompitjes en rucola.

De panini’s hadden we weer gedeeld. Zo konden we allebei beide panini’s proeven. De Vitello was echt een klassieker, lekker goed belegd. De Bresaola vonden we beide verrassend, vooral die citroenolie was een grappige smaak.

Panini's en meer lekkers van Piretti Veenendaal Tiramisu
Natuurlijk zag ik nog meer lekkers in het winkeltje. Zo nam ik ook de tiramisu mee, een mascarponedessert met Savoiardi, koffie en Amaretto. Lekker voor vanavond!

Panini's en meer lekkers van Piretti Veenendaal Cannolo Siciliano
De Italiaanse koekjes ‘Cannolo Siciliano’ kon ik ook niet laten liggen, lekker voor bij de koffie en thee. Van elke smaak nam ik er eentje mee. Cannolo Siciliano is een Siciliaans koekje gevuld met een ricottacrème. Ik had de smaken witte chocolade, chocolade-hazelnoot, pistache en citroen meegenomen.

Het is zeker een aanrader om hier eens een panini’s of zelfs maaltijden af te halen. Je wordt enthousiast geholpen en het is gewoon allemaal lekker. Leuk zo’n ontdekking via een simpel berichtje op Twitter!

Piretti
Corridor 35
3901 AN Veenendaal

(49 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

2 thoughts on “Panini’s en meer lekkers van Piretti Veenendaal

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top