Carpaccio-rolletje van de BBQ

BBQ

Carpaccio-rolletje van de BBQ

Carpaccio-rolletje van de BBQ
Vanochtend had Michel runderschnitzel uit de vriezer gehaald. We dachten beiden dat het twee runderschnitzels waren, maar het bleken vier kleine runderschnitzels. Ook goed. Na de lekkere broodjes van Piretti vanmiddag en het vooruitzicht van de tiramisu leek het me lekker om weer carpaccio-rolletjes te maken. Alles hadden we voor de rest in huis. Alleen zijn we wel de kaas vergeten. Maar goed, dat miste je niet echt.

Ingrediënten: 2 eetlepels pijnboompitten, 4 runderschnitzels, truffelmayonaise, cherrytomaten, basilicum, zout, peper,

Aantal personen: 2

Verwarm de barbecue naar 180 graden. Rooster 2 eetlepels pijnboompitten in de Airfryer op 160 graden voor 3 minuten. Besmeer 4 runderschnitzels met truffelmayonaise. Verdeel er gesneden cherrytomaten, basilicum en geroosterde pijnboompitjes over. Rol de runderschnitzel op. Knoop dicht met bindtouw. Bestrooi met zout en peper.

Leg de opgerolde runderschnitzels of te wel de carpaccio-rolletjes indirect op de barbecue. Draai de carpaccio-rolletjes af en toe om. De carpaccio-rolletjes hebben ongeveer een minuut of 20 op de barbecue gelegen. Lekker met rösti en rauwkost. Eet smakelijk!

ps. de Tiramisu van Piretti was superlekker!

0
(27 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top