Yoghurtbroodjes met Ontbijtspek, Paprika en Champignons

Yoghurtbroodjes met Ontbijtspek, Paprika en Champignons

Yoghurtbroodjes met Ontbijtspek, Paprika en Champignons
Vandaag een lunch met van alles wat we in huis hadden: Yoghurtbroodjes met Ontbijtspek, Paprika en Champignons. De yoghurtbroodjes hebben we even opgewarmd in de Airfryer. De plakjes ontbijtspek heb ik in kleinere stukjes gesneden en even gebakken in hete boter tot het bijna knapperig was. Daarna fijngesneden champignons en paprika toegevoegd. Even kort bakken. De broodjes besmeren met barbecuesaus en beleggen met het spek en groentemengsel. Was een prima lunch zo!

(27 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top