Indische Kip met Rijst

Indische Kip met Rijst

Indische Kip met Rijst
Ingrediënten: rijst, 1 theelepel sambal, 1 kipfilet, 450 gram Thaise wokgroenten, 2 eetlepels azijn, 3 eetlepels tomatenketchup, 3 eetlepels chilisaus, 2 eetlepels ketjap manis, 3 eetlepels pindakaas,

Aantal personen: 2

Kook de rijst in kokend water gaar. Bak in hete boter 1 theelepel sambal tot het begint te geuren. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe. Bak de kipfilet gaar. Voeg 450 gram Thaise wokgroenten toe. Roerbak een minuut of 10 mee. Voeg 2 eetlepels azijn, 3 eetlepels tomatensaus, 3 eetlepels chilisaus, 2 eetlepels ketjap manis en 3 eetlepels pindakaas toe. Roer goed door en laat de saus goed warm worden. Serveer de kip met de rijst en cassave chips. Eet smakelijk!

0
(20 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top