Vega: Hartige Taart met Tomaatjes en Pijnboompitjes

Vega: Hartige Taart met Tomaatjes en Pijnboompitjes

Vega: Hartige Taart met Tomaatjes en Pijnboompitjes
Het was even een gedoe met hoe lang zo’n hartige taart in de Airfryer moet. Zoals ik het nu heb gedaan was het net aan. Kortom hier moet ik nog wat aan sleutelen, maar desalniettemin was de smaak prima.

Ingrediënten: 10 gram pijnboompitten, 4 vellen bladerdeeg, 3 eieren, zout, peper, knoflookpoeder, 200 ml crème fraîche, basilicum, geraspte kaas, 1/2 eetlepel truffelmayonaise, cherrytomaatjes,

Aantal personen: 3

Bak 10 gram pijnboompitten 3 minuten op 160 graden in de Airfryer. Laat de pijnboompitten afkoelen. Ontdooi 4 vellen bladerdeeg. Klop 3 eieren met zout, peper en knoflookpoeder tot het luchtig is. Voeg 200 ml crème fraîche toe. Klop goed door. Voeg vervolgens basilicum, geraspte kaas en 1/2 eetlepel truffelmayonaise toe. Bekleed een taartvorm met bakpapier. Verdeel het bladerdeeg in de bakvorm. Giet het eimengsel in de vorm. Voeg een aantal gehalveerde cherrytomaatjes toe. Zet de taartvorm in de Airfryer. Zet de Airfryer eerst aan op 160 graden voor 35 minuten en dan nog 10 minuten op 180 graden. Eet smakelijk!

0
(15 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top