Tas van de Boerin: Wentelteefjes

Tas van de Boerin: Wentelteefjes

Tas van de Boerin: Wentelteefjes
Gisteren hadden we een paasbrunch van de Eekhoeve. Tegelijk met de paasbrunch hadden we de “tas van de boerin” opgehaald. In deze tas zaten alle ingrediënten voor wentelteefjes. Heerlijk als lunch op deze gure, tweede paasdag.

Ingrediënten: 1/2 suikerbrood, 2 eieren, kaneel, 150 ml melk

Aantal personen: 2

Snijd een 1/2 suikerbrood in dikke plakken. Klop 2 eieren met kaneel. Giet er 150 ml melk bij en klop even goed door. Haal de plakken suikerbrood door het beslag. Laat het een paar seconden intrekken. Bak het suikerbrood in een hete koekenpan met boter ongeveer elk in 2 minuten aan elke kant bruin. Eet smakelijk!

0
(62 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

2 thoughts on “Tas van de Boerin: Wentelteefjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top