Paasbrunch van de Eekhoeve Veenendaal

Paasbrunch van de Eekhoeve Veenendaal

Paasbrunch van de Eekhoeve Veenendaal
Ruim een jaar verder en inmiddels vieren we voor een tweede keer pasen in lockdown. Verschillende restaurants in Veenendaal hebben weer verschillende lekkere boxen, menu’s en brunches. Eerste paasdag hebben we gekozen voor een paasbrunch theehuis Kees & Sien van de Eekhoeve. Deze box moesten we een dag van te voren al ophalen, en wat een drukte bij die landwinkel en bij de afhaal. Wij haalden er een paasbrunch en een tas van de boerin op.

De paasbrunch bestaat uit verschillende lekkere dingen zoals een aardappel lente-ui soepje, een croissantrol, verschillende minibroodjes en een feeststolletje. Voor op de broodjes kip-pestosalade, eiersalade, kaas en jam. Verder nog een hartige muffin en een eitje en qua zoetigheid een slofje met slagroom en advocaat en een paas rocky road. Het werd afgemaakt met een sapje en zakjes thee. Als verrassing hadden de deelnemers van de zorgboerderij een paasdecoratie gemaakt. Wij kregen een paas-ei hanger in pastelkleuren, helemaal leuk!

Naast de paasbrunch hadden we als extra de tas van de boerin besteld met hierin alles voor wentelteefjes. In de tas zat een half suikerbrood, melk, eieren, kaneel en het recept. Deze tas bewaren we voor morgen, tweede paasdag.

De paasbrunch was in ieder geval lekker en gevarieerd en voldoende qua hoeveelheid.

Theehuis Kees & Sien
De Eekhoeve
Dijkstraat 115
3904 DB Veenendaal

0
(41 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top