Zuurvlees met Friet en Sla

Zuurvlees met Friet en Sla

Zuurvlees met Friet en Sla
Even terug naar een bijna zomerse lentedag in april in Zuid-Limburg. Na een dagje een wielerkoers te hebben gekeken streken we neer bij een restaurantje in Holset. Buiten op het terras, in het avondzonnetje, at ik Limburgs zuurvlees. Kortom toen ik zag dat slagerij van Doorn Limburgs zuurvlees (met friet)in de aanbieding had, had ik zoiets van ja dat wil ik! Vandaag hebben we het dan ook gegeten. Het zuurvlees even opgewarmd in de pan, de vers gesneden frietjes in de Airfryer en een salade erbij. Tadaa weer even terug in Zuid-Limburg.

(45 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top