Broodje Hete Kip van Poelier de Munt Veenendaal

Broodje Hete Kip van Poelier de Munt Veenendaal

Broodje Hete Kip van Poelier de Munt Veenendaal
Vandaag zijn we op de fiets kalfsvlees gaan halen bij Heerlijk Kalfsvlees, het is ook zo’n lekker weer vandaag! Op de terugweg zijn we nog langs de poelier gefietst. Afgelopen woensdag zag ik daar een broodje hete kip, dat leek me toen al heel lekker maar ik had al wat voor de lunch. Vandaag hebben we de broodjes hete kip dan toch gehaald.

De broodjes moesten nog wel even afgebakken worden. Volgens het kaartje in de winkel moesten de broodjes hete kip 20 minuten op 175 graden. Alleen in een Airfryer is dat net iets te warm. Kortom de volgende keer ietsjes korter en kouder in de Airfryer.

Desalniettemin waren de broodjes erg lekker!

Poelier de Munt
Prins Bernhardlaan 58
3901 CD Veenendaal

0
(19 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top