Noodles met Kip, Paprika en Prei

Noodles met Kip, Paprika en Prei

Noodles met Kip, Paprika en Prei
Ingrediënten: 4 eetlepels sojasaus, 1 eetlepel chilisaus, 1 eetlepel honing, 1 eetlepel olie, 1 theelepel mosterd, 1 theelepel vissaus, 1 theelepel sesamolie, 1 theelepel gemberpoeder, 1 theelepel knoflookpoeder, klein scheutje citroensap, udon noodles, 1 kipfilet, 1 paprika, 1 prei,

Aantal personen: 2

Maak een woksaus van 4 eetlepels sojasaus, 1 eetlepel chilisaus, 1 eetlepel honing, 1 eetlepel olie, 1 theelepel mosterd, 1 theelepel vissaus, 1 theelepel sesamolie, 1 theelepel gemberpoeder, 1 theelepel knoflookpoeder en een klein scheutje citroensap. Laat de saus even staan. Kook de udon noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet tot de kipfilet een beetje bruin is. Voeg 1 gesneden rode paprika en 1 gesneden prei toe. Bak tot de paprika en prei zacht zijn. Voeg de gekookte noodles en de woksaus toe. Warm het geheel goed door. Eet smakelijk!

0
(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top