Noodles met Kip, Paprika en Prei

Noodles met Kip, Paprika en Prei

Noodles met Kip, Paprika en Prei
Ingrediƫnten: 4 eetlepels sojasaus, 1 eetlepel chilisaus, 1 eetlepel honing, 1 eetlepel olie, 1 theelepel mosterd, 1 theelepel vissaus, 1 theelepel sesamolie, 1 theelepel gemberpoeder, 1 theelepel knoflookpoeder, klein scheutje citroensap, udon noodles, 1 kipfilet, 1 paprika, 1 prei,

Aantal personen: 2

Maak een woksaus van 4 eetlepels sojasaus, 1 eetlepel chilisaus, 1 eetlepel honing, 1 eetlepel olie, 1 theelepel mosterd, 1 theelepel vissaus, 1 theelepel sesamolie, 1 theelepel gemberpoeder, 1 theelepel knoflookpoeder en een klein scheutje citroensap. Laat de saus even staan. Kook de udon noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet tot de kipfilet een beetje bruin is. Voeg 1 gesneden rode paprika en 1 gesneden prei toe. Bak tot de paprika en prei zacht zijn. Voeg de gekookte noodles en de woksaus toe. Warm het geheel goed door. Eet smakelijk!

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top