Pasta met Vega-gehakt en Kruidenboter

Pasta met Vega-gehakt en Kruidenboter

Pasta met Vega-gehakt en Kruidenboter
Ingrediƫnten: macaroni, 1 theelepel sambal, 1 flinke ui, 250 gram wokgroenten, 250 ml gezeefde tomaat, 1/2 bakje kruidenboter,

Aantal personen: 2

Kook de macaroni beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 theelepel sambal even aan in hete boter of olie. Voeg 1 gesnipperde ui toe. Bak tot de ui zacht is. Voeg 1 bakje vegetarisch gehakt toe. Bak even mee. Voeg 250 gram wokgroenten toe. Bak tot de groenten bijna zacht zijn. Voeg vervolgens 250 ml gezeefde tomaat en 1/2 bakje kruidenboter toe. Laat de kruidenboter smelten en de gezeefde tomaat iets indikken. Serveer met de macaroni.

(19 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top