Grillroom Aladin Veenendaal

Grillroom Aladin Veenendaal

Grillroom Aladin Veenendaal shoarma met kaas schotel
Vandaag was een rare dag, een niet startende auto, een rokende Airfryer die het brandalarm af liet gaan en daarnaast is het vandaag precies een jaar geleden dat ik voor het laatst de tram en trein vanaf mijn werk naar huis nam om nu dus een jaar thuis te werken. In ieder geval allebei hadden we zoiets van we hebben zin in iets wat thuis bezorgd kan worden. We kozen deze keer voor Grillroom Aladin, eigenlijk omdat onze buren daar ook onlangs besteld hadden. We hebben gewoon via de eigen site van Grillroom Aladin besteld.

Ik koos voor een shoarma met kaas schotel. Lamsshoarma met rijst (maar je kon ook kiezen voor gebakken aardappeltjes of friet), een pita broodje, een salade en een saus. Ik had de Aladin-saus om precies te zijn. Dat is een soort van shaslicksaus.

Grillroom Aladin Veenendaal doner schotel
Michel koos een döner schotel, een schotel met döner en gebakken aardappeltjes. Verder had hij ook een pitabroodje, een kleine salade en een saus, knoflooksaus. De bestelling werd precies op tijd afgeleverd. In het tasje hadden ze ook nog eens extra pepermuntjes gedaan. Grappig. Beide schotels waren echt ruim voldoende qua porties. Beide vonden we het erg lekker. Kortom voor herhaling vatbaar.

Grillroom Aladin
Tuinstraat 111
3901 RA Veenendaal

0
(49 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “Grillroom Aladin Veenendaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top