Kota Radja Wolvega

Kota Radja Wolvega

Kota Radja Wolvega
Vandaag zijn we richting Jan en Mieneke gegaan. Michel had van alles te repareren, wat weer is gelukt. We zijn ook blijven eten, alleen moesten we natuurlijk vroeger weg naar huis, want tja avondklok he. Michel had online besteld bij Kota Radja in Wolvega en heeft dat daar afgehaald. Wat stond er op tafel naast de nasi en bami?

De keuzegerechten waren tjap tjoy, redang roedjak (rundvlees in ketjapsaus) en gon-pai kai (kipfilet met cashewnoten in pittige saus. Het laatste gerecht hebben we volgens mij niet eerder gehad en het bleek ook een specialiteit te zijn zag ik op de menukaart. Het was in ieder geval lekker (en gezellig!).

Kota Radja
Van Harenstraat 7
8471 JA Wolvega

0
(65 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top