Libanese Wraps met Gehakt en Mangochutney

Libanese Wraps met Gehakt en Mangochutney

Libanese Wraps met Gehakt en Mangochutney
Eigenlijk zouden we gehaktballen eten vandaag, maar bij Albert Heijn zag ik Libanese wraps liggen. Het leek me veel lekkerder daar iets mee te maken. Ik was vandaag alvast naar de boer gegaan en nam daar nog wat kastanjechampignons mee. De rest had ik nog thuis.

Ingredi├źnten: 300 gram gehakt, 2 teentjes knoflook, 1/2 centimeter gember, 1 theelepel sambal, kaneelpoeder, korianderpoeder, gefruite uitjes, paneermeel, 1 ui, 100 gram kastanjechampignons, mangochutney, Libanese wraps, sla,

Aantal wraps: 4

Meng 300 gram gehakt met 2 fijngehakte teentjes knoflook, 1/2 centimeter fijngehakte gember, 1 theelepel sambal, kaneelpoeder, korianderpoeder, gefruite uitjes en paneermeel. Maak hier rolletjes van. Leg de gehaktrolletjes nog even in de koelkast zodat het kan opstijven. Bak de gehaktrolletjes rondom bruin. Bak in een andere pan 1 gesnipperde ui met 100 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons tot de kastanjechampignons zacht zijn. Voeg een beetje mangochutney toe en warm even mee. Verwarm ondertussen de Libanese wraps even in de magnetron. Beleg de wraps met een beetje sla, de ui en champignons en het gehaktrolletje. Vouw het dicht zodat je met je handen kan eten. Eet smakelijk!

0
(31 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top