Schnitzels met Champignon-kaassaus

Schnitzels met Champignon-kaassaus

Schnitzels met Champignon-kaassaus
In de koelkast had ik nog een bakje champignons staan voor een keer iets met pasta, maar daar had ik helemaal geen zin in. Toch moesten de champignons op. Daarom schnitzels met champignon-kaassaus.

Ingrediënten: 2 gepaneerde schnitzels, 250 gram champignons, uienpoeder, knoflookpoeder, bloem, melk, geraspte kaas, zout,

Aantal personen: 2

Bak de schnitzels bruin in hete boter. Bak 250 gram in plakjes gesneden champignons met wat uienpoeder en wat knoflookpoeder tot de champignons zacht zijn. Voeg een beetje bloem toe, bak dit kort mee. Voeg geleidelijk wat melk toe tot je de gewenste dikte saus hebt. Voeg wat geraspte kaas toe en laat de kaas smelten. Breng de saus op smaak met wat zout. Eet smakelijk!

(27 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top