Gebakjes van Mekking

Gebakjes van Mekking

Gebakjes van Mekking Rhum en Sinaasappel Rum schuim gebak / Sinaasappel luxe gebak
Op zolder hadden we twee dozen vol boeken gevonden, boeken die al gelezen waren. Kortom die moeten de komende tijd naar minibiebs, zodat iemand anders het weer kan lezen. Omdat het vandaag nog best lekker weer was, heb ik een rondje minibiebs en Prattenburg bos gedaan. Aan het einde van het rondje kwam ik ook nog langs Mekking.

Daar ben ik dan ook gestopt om gebakjes te halen, gewoon omdat het kan. Ik koos deze keer voor een rum-schuim gebakje en een sinaasappel luxe gebak. Uiteraard hebben we de gebakjes weer gedeeld. Het sinaasappelgebakje was heel fris en fruitig. Het rum-schuimgebakje vooral alcoholisch, een beetje winters.

Allebei waren super lekker, een kleine verwennerij.

Banketbakkerij Mekking
Kerkewijk 25
3901 EB Veenendaal

0
(28 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top