Flammküchen van de BBQ

Flammküchen van de BBQ

Flammküchen van de BBQ
Ingrediënten: 1 rol flammkuchendeeg van Tante Fanny, 125 ml crème fraîche, peper, ontbijtspek, metworst, bosui, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Steek de barbecue aan en verhit hem tot zeker 200 graden, liefst nog hoger. Leg op de barbecue een pizzasteen. Rol het flammküchendeeg uit en snijd in vier stukken (dan past het beter op de pizzasteen). Besmeer elk stuk met een beetje crème fraîche. Bestrooi met wat peper. Beleg vervolgens met plakjes ontbijtspek, plakjes metworst en in ringen gesneden bosui. Bestrooi met wat geraspte kaas. Leg de flammküchen op de pizzasteen. We hebben de flammküchen ongeveer 15 minuten op de pizzasteen gehad, maar het kan soms ook korter zijn. Eet smakelijk!

0
(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top