Snicker tussen een Wrap

Snicker tussen een Wrap

Snicker tussen een Wrap
We hadden nog 1 wrap over, daar hebben we met van alles uit de kastjes een toetje van gemaakt wat we gedeeld hebben. We hadden zoiets het kan heel lekker worden of helemaal niet lekker. Het pakte heel lekker uit!

Ingrediënten: 1 grote wrap, blokjes pure chocolade, Mymuesli super choc muesli, pindakaas, chocoladevlokken

Verwarm de grill. Knip of snijd de wraps tot het middelpunt in. Beleg een kwart in met blokjes pure chocolade. Vouw dan dicht, zodat je de volgende kwart kan beleggen met Mymuesli super choc muesli. Klap nog een keer dubbel. Besmeer met pindakaas en bestrooi met vlokken. Klap de laatste kwart van de wrap er over. Maak zo alle wraps. Leg de gevouwde wraps op een voorverwarmde grill tot het klaar is. Eet smakelijk!

0
(21 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top