Broodje Hamburger tussen een Wrap

Broodje Hamburger tussen een Wrap

Broodje Hamburger tussen een Wrap
Op YouTube zagen we dit recept met de Tiktok vouw techniek, maar dan op barbecue klaar gemaakt. Om nou voor die paar minuutjes dat het op de barbecue ligt de barbecue aan te steken is ook zowat. Kortom we pakten onze Cuisinart grill en in een paar minuten waren deze hamburger wraps klaar. De volgorde van beleggen scheelt overigens ook merkten we toen we wrap 3 hadden gemaakt. Zien hoe je de speciale techniek doet, google even op Tiktok wrap hack.

Ingrediënten: 3 grote wraps, 1 bakje vegetarisch gehakt, 1 ui, 1 tomaat, 3 plakjes cheddar cheese, ijsbergsla, augurk, curry, mayonaise,

Aantal wraps: 3

Verwarm de grill. Knip of snijd de wraps tot het middelpunt in. Beleg een kwart in met wat vegetarisch gehakt. Vouw dan dicht, zodat je de volgende kwart kan beleggen met wat gesnipperde ui, tomaat en een plakje cheddar cheese. Klap nog een keer dubbel. Verdeel er de ijsbergsla, plakjes augurk, curry en mayonaise over. Klap de laatste kwart van de wrap er over. Maak zo alle wraps. Leg de gevouwde wraps op een voorverwarmde grill tot het klaar is. Eet smakelijk!

0
(24 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top