Barbecue

Barbecue

Barbecue bratwurst hamburger kamado
Het werd vandaag zowaar bijna 20 graden! Prima weer om dus ook doordeweeks te gaan barbecue├źn. In de vriezer hadden we nog wat enkele stuks liggen en nog ander vlees wat op de barbecue kon. Erbij een grote zak wokgroenten wat we in gedeeltes op de plancha hebben gebakken.

We begonnen met de enkele stuks vlees uit de vriezer wat echt op moest, een bratw├╝rst en een hamburger.

Barbecue speklapje kamado
Daarna een gemarineerd speklapje van het Binnenveld.

Barbecue biefstuk kamado
En we eindigden met een biefstukje van Heerlijk kalfsvlees.com. De groente die ik erbij had was de Jumbo Japanse wokgroenten.

(13 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top