Frozen Yoghurt met Peer en Chocoladevlokken

Frozen Yoghurt met Peer en Chocoladevlokken

Frozen Yoghurt met Peer en Chocoladevlokken
Met dit mooie weer van vandaag had ik zin in frozen yoghurt. Ik herinnerde me dit van een keer dat we in Wageningen waren. Zelf maken is eigenlijk ook heel makkelijk, veel roeren en lekkere toppings er over doen.

Ingredi├źnten: 500 ml Griekse yoghurt, 1 eetlepel fijne suiker, 1 zakje vanillesuiker, peer, chocoladevlokken,

Meng 500 ml Griekse yoghurt met 1 eetlepel suiker en 1 zakje vanillesuiker. Zet dit in een afgesloten bak in de vriezer. Roer elke 45 minuten de yoghurt goed om, anders wordt het dik ijs en het moet een beetje vloeibaar blijven. Na 3 keer roeren, dus zo’n twee uur en een kwartier later is de frozen yoghurt klaar. Als topping heb ik er stukjes peer en chocolade vlokken over heen gedaan. Smul ze.

0
(26 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top