Bagel Kipburger

Bagel Kipburger

Bagel Kipburger
Voor een barbecuegerecht hadden we kipfilet nodig. Natuurlijk kan je dat bij de supermarkt halen en ook bij de boer waar we wekelijks komen ligt het in de vriezer. Die van de boer zijn prima hoor, maar wel diepgevroren. Kortom waar in Veenendaal kan je verse kip kopen. Natuurlijk bij de poelier. We zijn vandaag daarom naar poelier de Munt gelopen, het was toch superlekker lenteweer.

Naast de kipfilet, je had zelfs nog de dubbele kipfilet iets wat ik alleen nog ken van vroeger, kocht Michel ook een kleine kiprollade, een Chinese kip maaltijd en kipburgers XXL. De laatste twee waren in de aanbieding.

De kipburgers hebben we gelijk gebakken, gewoon in de koekenpan samen met een kleine ui. Op de kipburgers deden we ook nog een plakje kaas. De bagel hebben we ingesmeerd met een speciale Michel-saus (allerlei sauzen doorelkaar). De kipburger er op met de gebakken ui en klaar.

0
(32 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top