Macaroni met Shoarma in Romige Tomatensaus

Macaroni met Shoarma in Romige Tomatensaus

Macaroni met Shoarma in Romige Tomatensaus
Van het gevulde gehaktbrood hadden we een halve paprika over, in de vriezer had ik nog wat doperwten liggen en in het keukenkastje nog een blikje tomatenpuree en macaroni. Met nog een paar dingetjes erbij weer een prima maaltijd gebrutseld.

Ingrediënten: macaroni, 1 ui, 300 gram shoarma, 1/2 rode paprika, doperwten (diepvries), 1/2 blikje tomatenpuree, 100 ml kookroom, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Kook de macaroni beetgaar in kokend water. Bak 1 gesnipperde ui met 300 gram shoarma tot de ui zacht is. Voeg 1/2 in blokjes gesneden rode paprika toe. Bak kort mee. Voeg doperwten naar inzicht toe. Roer even om. Voeg vervolgens 1/2 blikje tomatenpuree toe. Bak kort mee. Voeg 100 ml kookroom toe. Roer goed door. Laat het goed warm worden. Serveer met de macaroni en wat geraspte kaas. Eet smakelijk!

0
(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top