Dumplings van ’t Kalkoentje Rhenen

Dumplings van ’t Kalkoentje Rhenen

Dumplings van 't Kalkoentje Rhenen
Restaurants in de regio proberen allerlei noviteiten uit in deze periode. Afhalen hebben de meesten inmiddels al, op feestdagen heb je allerlei verschillende dinerboxen en nu is er ’t Kalkoentje met magnetronmaaltijden wat je bij de regionale supermarkten kan afhalen. Dat leek me wel wat.

Onze Jumbo verkoopt sinds kort de maaltijden van ’t Kalkoentje (onder de naam Ami Culinaire). Lekker makkelijk en eens wat anders dan de ‘lasagne uit de airfryer‘. Uit de verschillende maaltijden koos ik de dumplings gevuld met kip op een bedje van groenten en een curry-kokossaus.

De maaltijden zelf waren makkelijk te bereiden. Vier minuten in de magnetron. Daarna de vingers half verbranden door de warme zakjes die je moet openknippen. Even opmaken en daarna nog even een minuutje in de magnetron. Dit hoeft eigenlijk niet, maar het gerecht was toch al weer een beetje afgekoeld.

Van de dumplings had ik eigenlijk hoge verwachtingen. Reacties via de sociale media en onder de krantenartikelen waren vol lof. De hoge verwachtingen werden voor mij en Michel niet waargemaakt. Dumplings prima van smaak, maar geen wauw gevoel, de groenten vond ik wat te zuur, ik miste daar iets fris. De saus was oké. Leuk om een keer te proberen zo, maar zelf zou ik dan liever kiezen voor een afhaalmaaltijd bij een restaurant wat bijvoorbeeld nog even een tikkie van de oven nodig heeft.

0
(38 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top