Pide Börek van Diken Ak Kardesler Firini – Veenendaal

Pide Börek van Diken Ak Kardesler Firini – Veenendaal

Pide Börek van Diken Ak Kardesler Firini - Veenendaal
Iedereen wil denk ik voor de sneeuwval nog boodschappen in huis halen. Bij boerderij van Steenbergen was er een rij om het winkeltje in te mogen. Op weg naar de Aldi stonden bij twee bakkers een rij buiten en ook bij de Aldi stonden er rijen bij de kassa en ik had maar 1 ding nodig waar ik nog net het laatste van in mijn mandje kon doen.

Op de terugweg zag ik dat het bij Turkse bakker Diken niet druk meer was. We hadden niet echt wat voor lunch en na jaren van voorbij fietsen wilde ik hier wel eens wat lekkers halen. De keuze was snel gemaakt. Ik koos de pide börek met gehakt en een pide börek met spinazie en feta.

De bakker kon het al warm maken, maar het was nog een beetje vroeg. We hebben daarom de pide’s in de Airfryer warm gemaakt, 6 minuutjes op 180 graden. Hoe dan zou je denken, want dat past niet? We hebben de pide’s doormidden gesneden en passend op de bakpan gekregen, 1 pide per keer.

De smaken waren verschillend, de pide börek met gehakt was bijvoorbeeld pittig met ook een beetje zoetig er in. De pide börek met spinazie en feta was precies goed qua verhouding tussen de spinazie en feta, geen van beide overheersten.

In ieder geval hadden we zo weer een verrassend lekkere lunch!

Diken Ak Kardesler Firini
Zandstraat 33
3901 CJ Veenendaal

(46 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top