Bavette Gevuld met Groenten van de BBQ

BBQ

Bavette Gevuld met Groenten van de BBQ

Bavette Gevuld met Groenten van de BBQ
Met de nieuwe barbecue kunnen we ook met koud weer barbecueën. Vandaag kon het dus ook gewoon. Alleen de groenten hebben we niet op de barbecue gegrild. Kan natuurlijk ook en is nog lekkerder, maar in de koekenpan op het fornuis is een stuk comfortabeler.

Ingrediënten: 1 wortel, 1 rode paprika, paprika, 500 gram bavette, 1/2 bakje Paturain, zout, peper,

Aantal personen: 3

Verhit de barbecue naar 130 graden. Snijd 1 wortel en 1 rode paprika in repen. Bak de wortel en paprika aan in een koekenpan. Snijd 500 gram bavette open. Besmeer met een laag Paturain. Verdeel de gebakken wortel en paprika er over. Rol de bavette op. Knoop dicht met touw of steek dicht met prikkers. Bestrooi met zout en peper. Doe er een kerntemperatuur meter in. De gevulde bavette is klaar wanneer de kerntemperatuur van 52 is bereikt. Bij ons duurde dat ongeveer 3 kwartier. Bij de bavette krieltjes van de barbecue. Eet smakelijk!

0
(26 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top