Vegetarische Taco’s

Vegetarische Taco’s

Vegetarische Taco's
In de kast had ik nog een pak Knorr Wereldgerechten staan, ooit nog van zo’n superaanbieding in de supermarkt. Dat moet ook een keer op. Voor herhaling vatbaar? Hmm, nee. Later op de avond was het toch een wat zoutige nasmaak.

Ingrediënten: 1 pak Knorr wereldgerechten voor Taco’s, 1 pak vegetarisch gehakt, 1 courgette, 1 klein blikje maïs, 2 tomaten, 150 ml water,

Aantal personen: 3

Bak de tacoschelpen vier minuten in de Airfryer op 180 graden. Bak 1 pak vegetarisch gehakt met 1 gesneden courgette, 1 blikje maïs en 2 in blokjes gesneden tomaten. Bak tot de courgette zacht is. Voeg 150 ml water en de sausmix toe. Roerbak tot de saus is ingedikt. Vul de schelpen met de groenten en Vega-gehakt. Eet smakelijk.

(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top