Bangers ’n Mash

Bangers ’n Mash

Bangers 'n Mash
Wat doe je wanneer je veel te veel aardappeltjes hebt omdat er alleen nog maar grote zakken te kopen waren bij de supermarkt? Ik maakte er een aardappelpuree mee. Erbij worstjes en een “onion-gravy jus” en klaar.

Bak 1 in ringen gesneden prei tot het zacht is met 1 theelepel sambal en knoflookpoeder. Laat iets afkoelen. Meng door ongeveer 300 gram gekookte aardappels samen met een beetje melk. De aardappelpuree kan verwarmd worden in de magnetron.

Bak eerst nog runderchipolata worstjes rondom bruin met 2 in ringen gesneden uien. Voeg 250 gram water toe samen met 1 eetlepel juspoeder en 1 eetlepel Heinz smokey-tomatenketchup. Serveer de worstjes met de aardappelpuree en uienjus. Eet smakelijk!

0
(14 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top