Chocoladeloempia & Grillworstloempia van de BBQ

Chocoladeloempia & Grillworstloempia van de BBQ

Chocoladeloempia & Grillworstloempia van de BBQ
Van de ontdooide loempiavellen die we gebruikten voor de shoarmaloempia’s hadden we nog wat over. We zijn daarom opzoek gegaan naar wat we nog meer in de loempiavellen konden rollen. Het werd pure chocolade en gehalveerde dunne grillworst. Na het rollen hebben we ook deze loempiaatjes ingesmeerd met wat olie. De chocoladeloempiaatjes kregen nog een beetje koek- en speculaaskruiden er over. Beide soorten loempiaatjes zijn ongeveer 8 minuten aan elke kant op de plancha van de warme barbecue gegaan (200 graden).

0
(30 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top