Kalfsribeye van de BBQ

BBQ

Kalfsribeye van de BBQ

Kalfsribeye van de BBQ
Vandaag maakte Michel kalfsribeye op de grote barbecue met erbij aardappelschijfjes en Provençaalse wokgroenten van de plancha (een bakplaat op de barbecue). Voordat de barbecue werd aangestoken hebben we eerst de kalfsribeye op kamertemperatuur laten komen en bestrooid met zeezout. Vervolgens werden de aardappelschijfjes en wokgroenten gebakken met een beetje kruiden en olie op de hete plancha op de barbecue van 200 graden (indirect). Op het grillgedeelte van de barbecue werd de kalfsribeye gegrild. Vier minuten aan elke kant, op direct vuur.

0
(15 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top