Flammküchen Wraps

Flammküchen Wraps

Flammküchen Wraps
Britt liet vorige week een speciale vouwtechniek zien voor wraps en norivellen. Dit inspireerde me om deze flammküchen wraps te maken. Hier heb ik ook weer gebruik gemaakt van wat ik nog overhad. Alleen de champignons, wraps en crème fraîche moest ik kopen. Maar vaak heb ik daar ook wel een half bakje op pakje van.

Ingrediënten: 150 gram champignons, 3 bosuien, paprikapoeder, knoflookpoeder, 4 grote tortillawraps, crème fraîche, peper, rauwe ham, kaas,

Aantal personen: 2

Bak 150 gram in plakjes gesneden champignons tot het bijna zacht is. Voeg 3 in ringen gesneden bosuien en paprikapoeder en knoflookpoeder toe. Bak kort mee. Knip of snijd de wraps tot het middelpunt in. Besmeer een kwart in met een beetje crème fraîche. Bestrooi met peper en verdeel er champignons over. Vouw dan dicht, zodat je de volgende kwart kan besmeren met crème fraîche. Bestrooi ook weer met een beetje peper en beleg met wat rauwe ham. Klap nog een keer dubbel. Besmeer weer met crème fraîche en verdeel er wat kaas over. Klap de laatste kwart van de wrap er over. Maak zo alle wraps. Leg de gevouwde wraps op een voorverwarmde grill tot het klaar is. Eet smakelijk!

0
(18 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top