Kleine Gebakjes van Mekking Veenendaal

Kleine Gebakjes van Mekking Veenendaal

Kleine Gebakjes van Mekking Veenendaal
Vandaag was het een rondrij dag. Eerst naar boerderij van Steenbergen om yoghurt en dergelijke te halen, daarna naar Lunteren om bij landwinkel Visser vlees op te halen en daarna naar het dorp om gebakjes op te halen voor Michel zijn verjaardag morgen. Om alvast een beetje in de stemming te komen hebben we voor vanavond ook al kleine gebakjes meegenomen.

We hadden een klein brownie gebakje en een Valentino gebakje. De eerste is wel duidelijk wat het is. De andere de Valentino is red velvet cake met cheesecake. Een lekkere combinatie. Prima gebakjes om in stemming te komen, maar ook leuke gebakjes voor bijvoorbeeld een high tea.

Banketbakkerij Mekking
Kerkewijk 25
3901 EB Veenendaal

0
(33 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top