Noodles met Hamlapje, Groente en Zelfgemaakte Woksaus

Noodles met Hamlapje, Groente en Zelfgemaakte Woksaus

Noodles met Hamlapje, Groente en Zelfgemaakte Woksaus
Eigenlijk had ik met de nasigroenten en hamlapjes iets met rijst op de planning staan, maar daar had ik helemaal geen zin in. Ik had meer zin in noodles, maar had niet iets van woksaus in huis, maar wel genoeg andere ingrediënten om het zelf te maken. De inspiratie haalde ik bij Eetspiratie, niet alles van de ingrediëntenlijst had ik in huis, maar wel veel om er een echt lekkere woksaus van te maken.

Ingrediënten: 4 eetlepels sojasaus, 1 eetlepel chilisaus, 1 eetlepel honing, 1 eetlepel olie, 1 theelepel mosterd, 1 theelepel vissaus, 1 theelepel sesamolie, 1 theelepel gemberpoeder, 1 theelepel knoflookpoeder, klein scheutje citroensap, udon noodles, 2 hamlapjes, 450 gram nasigroenten (rode ui, wortel, prei, witte kool),

Aantal personen: 2

Meng voor de woksaus 4 eetlepels sojasaus, 1 eetlepel chilisaus, 1 eetlepel honing, 1 eetlepel olie, 1 theelepel mosterd, 1 theelepel vissaus, 1 theelepel sesamolie, 1 theelepel gemberpoeder, 1 theelepel knoflookpoeder en klein scheutje citroensap. Laat dit even staan. Zet water op voor de udon noodles, kook de noodles volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 2 in kleine blokjes gesneden hamlapjes tot het goed is. Voeg 450 gram nasigroenten toe, wok een paar minuten mee. Voeg de woksaus toe. Wok nog even goed door zodat alles goed warm wordt. Serveer met de noodles Eet smakelijk!

0
(26 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top