Varkenshaas in Bladerdeeg uit de Airfryer

Varkenshaas in Bladerdeeg uit de Airfryer

Varkenshaas in Bladerdeeg uit de Airfryer
Ingrediënten: 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 100 gram champignons, 1 bosui, kerriepoeder, 4 vellen bladerdeeg, 1 varkenshaas, 2 plakjes ontbijtspek,

Aantal personen: 2

Bak vooraf 1 fijngehakt teentje met 1 theelepel sambal even aan in hete boter. Voeg 100 gram fijngesneden champignons en 1 in ringen gesneden bosui toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Breng op smaak met een beetje kerriepoeder. Laat op een bordje afkoelen. Laat 4 vellen bladerdeeg ontdooien. Verwarm de Airfryer voor op 180 graden. Verdeel de champignons over 2 bladerdeegvellen. Vouw het dunne deel van de varkenshaas zo, zodat je een varkenshaasje krijgt wat overal even dik is. Snijd de varkenshaas doormidden. Omwikkel elk varkenshaasje met elk 1 plakje ontbijtspek. Leg de varkenshaas op de champignons. Vouw het bladerdeeg om de varkenshaas. Druk de randjes dicht met een vork. Leg de varkenshaas-pakketjes in de Airfryer. Zet de Airfryer op 180 graden en 20 minuten. Eet smakelijk!

0
(28 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top