Yoghurtbroodjes van de BBQ

BBQ

Yoghurtbroodjes van de BBQ

Yoghurtbroodjes van de BBQ
Ingrediënten: 650 gram zelfrijzend bakmeel, 500 ml yoghurt, zout, knoflookpoeder, uienpoeder, Italiaanse kruiden,

Aantal yoghurtbroodjes: 12

Meng 650 gram zelfrijzend bakmeel met 500 ml yoghurt met wat zout, knoflookpoeder, uienpoeder en Italiaanse kruiden in een keukenmachine met een kneedhaak tot het een mooie deegbal is geworden. Laat het deeg ongeveer een uur rusten. Kneed het deeg nog even door. Verdeel het deeg in 12 gelijke stukken en vorm er broodjes van. Laat de broodjes weer even rusten. Steek ondertussen de barbecue aan. Zorg dat de barbecue een warmte heeft boven de 230 graden. Bak de broodjes vervolgens aan beide zijden 5 minuten op de barbecue. Eet smakelijk!

0
(79 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

3 thoughts on “Yoghurtbroodjes van de BBQ

  1. Dag Anja,
    Zou je deze broodjes ook in de oven kunnen maken? Of in de Airfryer? Bij dezelfde temperatuur? Ik heb helemaal geen verstand van BBQ, maar wel een beetje van ovens. Jij hebt van beide verstand dus wie weet heb je antwoord op mijn overkill aan vragen!
    Bedankt alvast voor een reactie!. Ik geniet iedere dag weer van je berichtjes en vaak zo lekkere “doe maar gewoon” recepten!

  2. Verstand hebben we er niet van , we brutselen gewoon wat 🙂 Maar antwoord op je vraag : Ja, je kan dit natuurlijk in de oven doen.
    Een bbq is gewoon een oven maar niet op elektriciteit maar op houtskool. Dus alles wat we op de bbq doen kan je net zo goed in de oven doen. Zie maar naar die pizza’s dat kan makkelijk ook in de oven. Qua temperatuur verhouding kan je bbq vergelijken met hete luchtoven temperaturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top