Kiprollade van de BBQ

BBQ

Kiprollade van de BBQ

Kiprollade van de BBQ
Vandaag was echt een barbecuede voor Michel. Er is van alles op de nieuwe barbecue geweest inmiddels, van brood tot groente en vlees. Vandaag was het een kiprollade.

Verwarm de barbecue naar 150 graden. Leg de kiprollade met een vleesthermometer op de barbecue op de indirecte wijze, dus niet boven de kolen. Draai de kiprollade regelmatig voor een gelijkmatige garing. De kerntemperatuur moet 76 graden zijn, dan is de kipfilet perfect gaar.

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0
Deel op sociale media
Matrix #brutsellog_nl:mtrx.anchel.nl & Fediverse / Activitypub @anja@www.brutsellog.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top