Entrecote van de BBQ met Krieltjes en Gemengde Groente

BBQ

Entrecote van de BBQ met Krieltjes en Gemengde Groente

Entrecote van de BBQ met Krieltjes en Gemengde Groente
Vandaag heeft Michel voor het eerst zijn nieuwe barbecue gebruikt. Deze barbecue kan in tegenstelling tot de kleine Weber-to-go barbecue wel tegen de koude. Hij maakte entrecote met een ruitje, krieltjes en gemengde groente. De gemengde groente waren een ui, knoflook, paprika, oranje wortel en een zwarte wortel. De zwarte wortel had ik meegenomen bij de boer, leek me wel grappig om eens te proberen. Zoals je ziet bleef de wortel ook gewoon zwart tijdens het barbecueën.

0
(32 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top