Tandoori Kipburgers

Kip

Tandoori Kipburgers

Tandoori Kipburgers
De tandoori kipburgers kwamen onlangs weer voorbij in het lijstje ‘wat at ik vorige jaren’. Hier had ik wel zin, alleen had ik door omstandigheden weinig tijd om ze te maken. Maar ook met weinig tijd waren de burgers zo lekker. Echt een Indiase smaak.

Ingrediënten: 350 gram kipgehakt, 1 ei, 1/2 eetlepel tandoori masala kruiden, 3 bosuien, 1 centimeter gember, 1 eetlepel yoghurt, 35 gram geraspte kokos, paneermeel, zout, peper, afbak Turks brood (klein), sla,

Aantal burgers: 4

Meng 350 gram kipgehakt met 1 ei, 1 ei, 1/2 eetlepel tandoori masala, 3 fijngehakte bosuien, 1 cm gember (geraspt), 1 eetlepel yoghurt, 35 gram geraspte kokos en paneermeel. Breng het kipgehakt op smaak met zout en peper. Maak er burgers van. Bak de tandoori kipburgers bruin en gaar. Bak het Turkse brood af in de Airfryer. Snijd het brood open. Bestrijk met sambasaus en sla. Leg de tandoori kipburgers er op. Eet smakelijk!

0
(27 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top