Ingepakt Tartaartje uit de Airfryer

Ingepakt Tartaartje uit de Airfryer

Ingepakt Tartaartje uit de Airfryer
Ingrediënten: 3 plakjes bladerdeeg, 2 tartaartjes, mosterd, kaas,

Aantal personen: 2

Ontdooi 3 plakjes bladerdeeg. Besmeer 2 tartaartjes met wat mosterd. Leg op de tartaartjes wat kaas. Leg de tartaartjes elk op een plakje bladerdeeg. Vouw het plakje bladerdeeg zoveel mogelijk over de tartaartjes heen. Knip van het derde vel bladerdeeg stroken en bedek hiermee de open stukken. Leg de ingepakte tartaartjes in de pan van de Airfryer. Zet de Airfryer aan op 180 graden voor 20 minuten. Hierbij hebben we een salade gegeten. Eet smakelijk!

0
(95 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top