Pizzarolletjes uit de Airfryer

Pizzarolletjes uit de Airfryer

Pizzarolletjes uit de Airfryer
Ingrediënten: 1 ui, 100 gram champignons, 1 pak pizzadeeg met tomatensaus, 75 gram salami, 50 gram geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Bak 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg 100 gram fijngesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Zet het vuur uit. Verwarm de Airfryer voor op 200 graden. Bestrijk het pizzadeeg met tomatensaus. Verdeel er vervolgens 75 gram plakjes salami erover. Vervolgens de champignons en ui en als laatste de geraspte kaas. Rol de pizza op en snijd in 6 stukken. Zet de stukken op de bakpan van de Airfryer. Doe de pan in de Airfryer. Zet de voorverwarmde Airfryer aan op 200 graden en 10 minuten. Eet smakelijk!

0
(30 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top