Sajoer Boontjes met Rijst

Sajoer Boontjes met Rijst

Sajoer Boontjes met Rijst
Ingrediënten: 200 gram sperziebonen, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel laos, 1/2 theelepel trassi, 1 theelepel serehpoeder, 2 theelepels sambal, 2 tomaten, 1/2 eetlepel basterdsuiker, 200 ml kokosmelk

Aantal personen: 2

Kook 200 gram sperziebonen beetgaar in kokend water. Giet af en zet apart. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook, 1 theelepel laos, 1/2 theelepel trassi, 1 theelepel serehpoeder en 2 theelepels sambal tot de ui zacht is. Voeg 2 in blokjes gesneden tomaat toe en bak kort mee. Voeg de sperziebonen toe en roer even om. Voeg vervolgens ongeveer 200 ml kokosmelk en 1/2 eetlepel basterdsuiker toe. Laat het zachtjes koken zodat de saus iets indikt. Lekker met rijst en cassave kroepoek. Eet smakelijk!

0
(24 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top