Gehaktballen met Nootjes

Gehaktballen met Nootjes

Gehaktballen met Nootjes
Ik kwam op het idee om deze gehaktballen met nootjes te maken door een kookboek, alleen heb ik er wel een eigen draai aangegeven. In het originele recept moest bijvoorbeeld ook rozijntjes en ui. Dat leek me dan weer niks. En de kruiding was ook bijna niets. Maar het idee van gehakt met nootjes leek me wel wat, en het was een geslaagd idee. Op het bord liggen wel overigens 2 gehaktballen, maar dat ging niet op. Dat kan dus op een broodje met wat pindakaas en chilisaus als lunch.

Ingredi├źnten: 300 gram gehakt, aromat, 50 gram gemengde noten, ketjap manis, 1 ei, paneermeel,

Aantal gehaktballen: 4

Meng 300 gram gehakt met aromat, ongeveer 50 gram gehakte, gemengde noten, een beetje ketjap manis en een ei. Meng alles door elkaar. Voeg er zoveel paneermeel aan toe tot je een goede consistentie qua bal hebt. Draai er vier gehaktballen van. Laat de gehaktballen even rusten. Bak de gehaktballen rondom aan. Doe de gehaktballen nog even in de Airfryer (10 minuten / 180 graden) om ook de binnenkant te laten garen. Bij de gehaktballen hebben we kerstboom-aardappelschijfjes en doperwten met wortel gegeten. Eet smakelijk!

0
(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top