Gebakjes van Mekking Veenendaal

Gebakjes van Mekking Veenendaal

caramel nougat gebakje - stoofpeertjes peer gebakje Gebakjes van Mekking Veenendaal
Het was vandaag zo’n mooi weer, ik ben vrij en had een stapeltje gelezen boeken liggen. Ik ben daarom een stukje gaan fietsen langs een viertal minibiebs in Veenendaal. Onderweg bedacht ik me dat een gebakje vanavond wel lekker zou zijn, om nog een klein beetje in de flow van de kerstdagen te blijven. Bij banketbakkerij Mekking had ik de vorige keer zulke lekkere gebakjes gehaald, dat ik daar nu ook wel weer zin had. Bij Mekking was het buitengewoon rustig, ik was de enige klant op het moment. Fijn want van drukte houd ik echt niet.

De keuze qua gebakjes was genoeg. Ik koos voor een karamel-nougat gebakje en een stoofpeertjes-peer gebakje. Uiteraard met de bedoeling om deze te delen en dat hebben we ook gedaan. Het waren weer verrassende smaken met een beetje sinaasappel in het karamel-nougat gebakje en dat winterse gevoel van stoofpeertjes in het andere gebakje. Kortom echt genieten.

Banketbakkerij Mekking
Kerkewijk 25
3901 EB Veenendaal

0
(35 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top