Kerstbrunchbox Van Der Valk Veenendaal

Kerstbrunchbox Van Der Valk Veenendaal

Kerstbrunchbox Van Der Valk Veenendaal
Voor heel veel mensen ook een traditie, brunchen bij Van Der Valk. Ooit hebben we het er wel over gehad om het eens te doen, maar al die drukte dan… Daar houden we niet van. Dit jaar kunnen de brunches in de Van Der Valk hotels niet doorgaan door de corona-regels, maar daar hebben ze Toekan to Go voor bedacht. Rond pasen had ik al van andere Van Der Valk hotels brunchboxes gezien, maar niet gedaan tot met kerst Van Der Valk Veenendaal ook een kerstbrunchbox introduceerde. Kortom tijd om te bestellen en zojuist is de kerstbrunchbox bezorgd. Het uitpakken was een feestje, wat veel…. Wat zat er in?

Qua koude gerechten kregen we: een tramezzini sandwich spies, een mini kerststol, diverse broodjes, beleg (ham, kaas, brie en gerookte zalm), mini croissant, zoet beleg, sushi met wasabi, sojasaus en gember pickles, carpaccio met truffelmayonaise, rucola en pijnboompitten, een garnalencocktail met rucola, cocktailsaus en bieslook, huzarensalade met komkommer, tomaat, augurk en ei en Griekse yoghurt met bosvruchtencompote en granola.

De warme gerechten die we kregen, en die we zelf nog moeten opwarmen: tomatensoep met balletjes, paddenstoelen-pie, broodje beenham met mosterdsaus, kipsaté met satésaus en een Ecofield kalfsgehaktballetje met een winters stamppotje en jus.

Natuurlijk ontbreken de desserts niet: New York cheesecake, chocolademousse, appelcake plaattaart en een fruitsalade.

Als laatste nog lekkers voor bij de koffie en thee: bonbons en diverse macarons.

Nou, hier zijn we wel een hele dag zoet mee en dan is het de vraag of we het opkrijgen. In ieder geval een leuke keuze. Zo leuk om zo’n box uit te pakken!

Hotel Van Der Valk Veenendaal
Bastion 73
3905 NJ Veenendaal

0
(74 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top