Noodles met Kung Pao Chicken

Noodles met Kung Pao Chicken

Noodles met Kung Pao Chicken
Bij de toko had ik onlangs verschillende zakjes Aziatische sausjes meegenomen, ook deze kung pao chicken. Ik had alleen niet gezien dat het twee pepertjes had als indicatie van pittigheid. Best veel, maar het viel best mee, gelukkig!

Ingrediënten: udon-noodles, 1 kipfilet, 1 rode paprika, 150 gram champignons, 4 bosuitjes, 1 zakje Lum Kum Kee kung pao chicken, cashewnoten,

Aantal personen: 2

Kook de udon-noodles volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet bruin in hete boter. Voeg 1 in blokjes gesneden rode paprika toe. Bak tot de paprika bijna zacht is. Voeg 150 gram in plakjes gesneden champignons en 4 in ringen gesneden bosui toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 1 zakje kung pao chicken toe. Warm het geheel even door. Serveer met de Udon-noodles en cashewnoten. Eet smakelijk!

0
(15 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top