Pizza’s Van Da Asporto Veenendaal

Pizza’s Van Da Asporto Veenendaal

Pizza’s Van Da Asporto Veenendaal
Vandaag hebben we weer eens een keer pizza’s besteld van Da Asporto, dat was al weer veel te lang geleden. Ik koos deze keer ook voor een pizza en nam de pizza capricciosa. Deze pizza is belegd met kaas, tomatensaus, ham, salami, peperoni, ui, knoflook, champignons en olijven. Een goed belegde pizza dus.

Pizza’s Van Da Asporto Veenendaal
Michel koos, zoals wel vaker, de pizza meatlovers. Deze pizza is belegd met kaas, tomatensaus, ham, rundvlees, champignons en ui. Ook weer een goed belegde pizza.

De pizza’s werden ruim voor de voorspelde tijd bezorgd, wat we al een klein beetje hadden verwacht. Bij de bestelling kregen we een blikje cola, omdat we via hun eigen site hadden besteld en niet via al die bezorgsites waar deze pizzeria ook op staat. In ieder geval de pizza’s waren weer erg lekker!

Da Asporto
Nieuweweg 153
3905 LK Veenendaal

0
(23 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top