Zoete en Hartige Yoghurtbroodjes van de Barbecue

Zoete en Hartige Yoghurtbroodjes van de Barbecue

Zoete en Hartige Yoghurtbroodjes van de Barbecue
Ingrediënten: 650 gram zelfrijzend bakmeel, 500 ml yoghurt, zout, appel, rozijnen, kaneel, vanillesuiker, paprikapoeder, knoflookpoeder, uienpoeder,

Meng 650 gram zelfrijzend bakmeel met 500 ml yoghurt en wat zout in een keukenmachine met een kneedhaak tot het een mooie deegbal is geworden. Laat het deeg ongeveer een uur rusten. Verdeel het deeg in twee delen.

Zoete Yoghurtbroodjes
Week de rozijnen en snijd 1 appel in blokjes. Meng de rozijnen en de appelblokjes met de helft van het deeg. Meng er naar smaak kaneel en vanillesuiker door. Vorm er bollen van. meer de bovenkant van de broodjes in met deze olie. Laat de broodjes weer even rusten. Steek ondertussen de barbecue aan. Zorg dat de barbecue een warmte heeft boven de 200 graden. Bak de broodjes vervolgens aan beide zijden 3 minuten op de barbecue. Eet smakelijk!

Zoete Hartige Yoghurtbroodjes van de Barbecue
Hartige Yoghurtbroodjes
Meng de andere helft van het deeg met paprikapoeder, knoflookpoeder en uienpoeder naar smaak. Voeg eventueel nog een klein beetje zout toe. Vorm er bollen van. Smeer de bovenkant van de broodjes in met deze olie. Laat de broodjes weer even rusten. Steek ondertussen de barbecue aan. Zorg dat de barbecue een warmte heeft boven de 200 graden. Bak de broodjes vervolgens aan beide zijden 3 minuten op de barbecue. Eet smakelijk!

0
(14 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top