Kalfsribeye, Groente en Krieltjes van de Barbecue

BBQ

Kalfsribeye, Groente en Krieltjes van de Barbecue

Kalfsribeye, Groente en Krieltjes van de Barbecue
Het is zo’n beetje vaste prik in het weekend, dan komt er wel iets van de barbecue. Vandaag was het kalfsribeye wat we haalden bij onze notenboer. Klinkt raar, vlees kopen bij een notenboer, maar ja hij verkoopt naast noten en zuidvruchten ook kalfsvlees.

Naast de kalfsribeye had Michel krieltjes met paprikakruiden en olie in een skillet gedaan en in een andere skillet gemengde groente: pastinaak, peultjes, champignons en paprika. Alles werd op de barbecue bereid natuurlijk, met een zeil erboven want het regende lichtjes. In ieder geval weer een feestmaal.

0
(16 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top